زيلينك، ابزاري ساده‌ براي نمايش اطلاعات شخصي در شبكه‌هاي اجتماعي

۷۱ بازديد

شبكه‌هاي اجتماعي امروز به بخشي جدانشدني از زندگي كاربران دنياي فناوري تبديل شده‌اند. كاربران امروزي سهم عمده‌اي از ارتباطات خود را به‌كمك اين شبكه‌ها برقرار مي‌كنند و اطلاعات خود را بيش از هر مكاني در پلتفرم‌هاي اجتماعي به اشتراك مي‌گذارند.

بخش اطلاعات شخصي يا Bio در شبكه‌هاي اجتماعي خصوصا اينستاگرام و توييتر، اهميت بالايي براي كاربران شخصي و تجاري سرويس‌ها دارد. افراد و سازمان‌هايي كه عضو اين شبكه‌ها هستند، اطلاعات كلي تماس را در بخش توضيحات وارد مي‌كنند. اكثر كاربران تمايل دارند تا حداكثر اطلاعات ارتباطي ممكن را در بخش مشخصات وارد كنند، چون شبكه‌هاي اجتماعي را مانند كانال‌هايي براي ارتباط هرچه بيشتر با مخاطب و جذب مشتري مي‌دانند.

بخش مشخصات اينستاگرام و توييتر، محدوديت‌هاي متعددي همچون تعداد كاراكتر، تعداد لينك و موارد ديگر دارد. سرويس‌هاي متعددي راه‌اندازي شده‌اند كه با ارائه‌ي يك لينك به كاربر و ثبت آن در بخش مشخصات، به‌نوعي محدوديت‌ها را از بين مي‌برند. ازميان سرويس‌هاي داخلي و رايگان مي‌توان به زيلينك (ZiLink) اشاره كرد. مصطفي الهياري، طراح زيلينك آن را به‌عنوان ابزار رايگاني معرفي مي‌كند كه يك صفحه‌ي اختصاصي با لينك منحصربه‌فرد را در اختيار كاربران قرار مي‌دهد تا اطلاعات شخصي موردنظر شامل عكس، توضيحات، لينك‌هاي كاربردي، راه‌هاي تماس و موارد ديگر را در يك صفحه با طراحي ساده به مخاطبان نمايش دهند.

زيلينك / ZLink

كاربران زيلينك پس از ثبت‌نام و دريافت لينك اختصاصي مي‌توانند به‌جاي يك لينك در بخش مشخصات شبكه‌هاي اجتماعي، پلي به لينك‌ها و صفحات متعدد خدمات ايجاد كنند. كاربر مي‌تواند مواردي همچون شماره‌ي تماس، وب‌سايت، فروشگاه اينترنتي، محصولات،‌ پروفايل در شبكه‌هاي ديگر و موارد مشابه را در صفحه‌ي زيلينك خود وارد كند و درنهايت لينك اختصاصي را در بخش مشخصات به اشتراك بگذارد. طراحي زيلينك به‌گونه‌اي است كه در زمان مشاهده با گوشي‌هاي هوشمند، بهترين نمايش صفحه‌ي شخصي را ارائه كند.

فروشگاه‌هايي كه از شبكه‌هاي اجتماعي براي جذب مخاطب و ارتباط با آن‌ها بهره مي‌برند، بهترين كاربران بالقوه براي زيلينك هستند. آن‌ها مي‌توانند در بخش مشخصات صفحه‌ي اينستاگرام يا توييتر خود، لينك زيلينك را وارد كرده و به‌راحتي اطلاعات تماس، آدرس يا موارد ديگر را در آن طراحي كنند. تفاوت اصلي زيلينك با سرويس‌هاي مشابه خارجي مانند Linktree يا Link.bio، در رايگان بودن آن است. سرويس‌هاي خارجي در بخش رايگان خود محدوديت تعداد لينك يا موارد ديگر دارند، اما الهياري در طراحي رايگان زيلينك، كمترين محدوديت را قرار داد. به‌علاوه طراحي بومي آن براي كاربر ايراني چشم‌نواز‌تر به‌نظر مي‌رسد. البته الهياري تصميم دارد تا سرويس زيلينك را به‌زودي براي كاربران خارج از ايران نيز ارائه كند.

منبع:

https://www.zoomit.ir/2020/1/18/344504/zlink-announced-social-media-bio-generator/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.